29-03-2016 EURO 2016

Türkiye ve Avusturya Arasında 16. Randevu

EURO 2016 hazırlıklarına devam eden A Milli Takım, özel maçta Avusturya'ya konuk olacak. Viyana kentindeki Ernst-Happel Stadı'nın ev sahipliği yapacağı müsabakada Türkiye, Avusturya'ya karşı kritik bir sınav verecek.

Türkiye ve Avusturya Arasında 16. Randevu

Bu yaz Fransa'da gerçekleştirilecek 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) için hazırlıklarına devam eden ve Antalya'da ağıorladığı İsveç'i 2-1'lik skorla mağlup eden A Milli Takım, özel maçta Avusturya ile deplasmanda kozlarını paylaşacak.

Ev sahipliğini Viyana'da bulunan Ernst-Happel Stadyumu'nun yapacağı Avusturya - Türkiye karşılaşması TSİ 21.30'da başlayacak.

Futbolseverler, Avusturya - Türkiye mücadelesini TV 8'den naklen izleyebilecek.

Fransa’da düzenlenecek Euro 2016 finallerine artık sayılı günler kala A Milli Takımımız, İsveç’in ardından bu akşam deplasmanda Avusturya ile karşılaşacak. Viyana’daki Ersnt-Happel Stadı’ndaki mücadele 21.30’da başlayacak, TV8’den naklen yayınlanacak.

Fatih Terim’in öğrencileri, Zlatan İbrahimovic’siz İsveç’i, Antalya’da 2-1 mağlup etmişti. Ancak bu seferki rakip, onlardan bir kademe daha iyi olan ve son dönemde büyük bir gelişme gösteren Avusturya olacak. 2013’te FIFA Sıralaması’nda 46. sırada yer alan, bugüne geldiğimizde ise 10’luğa kadar yükselen Kırmızı-Beyazlılar, Euro 2016 elemelerindeki performanslarıyla dikkatleri üzerine çekmişti.

MUHTEMEL 11'LER;

AVUSTURYA: Almer, Klein    , Dragovic    , Hinteregger, Fuchs  , Baumgartlinger, Junuzovic, Harnik, Alaba, Arnautovic, Janko
TÜRKİYE: Volkan Babacan, Şener, Ahmet Çalık, Mehmet Topal, İsmail, Ozan, Nuri, Oğuzhan, Yasin, Arda, Cenk


Kaynak: www.fanatik.com.tr

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EURO 2016 HABERLERİ
Çok Okunan Haberler