10-06-2016 EURO 2016

Eyfel Kulesi’ni Kırmızı Beyaza Boyayalım

Tüm dünyanın heyecanla beklediği Avrupa Futbol Şampiyonası Euro 2016 bu akşam TSİ 22:00'de oynanacak Fransa - Romanya mücadelesi ile başlıyor.

Eyfel Kulesi’ni Kırmızı Beyaza Boyayalım

1 ay sürecek organizasyon boyunca twitter'da en çok destek alan ülkenin renkleri Fransa'nın simgesi olan Eyfel Kulesi'ni kaplayacak. Bizlerin de Eyfel'i hergün kırmızı beyaz'a boyamamız için twitter'da yapmamız gereken çok basit: Atılacak tweetlerde #TUR hashtag’i kullanılmalı.

 

Fransa’nın simgesi olan Eyfel Kulesi, EURO 2016’da her gün en çok konuşulan ülkelerin renklerine bürünecek.

 

Bu akşam TSİ 22:00’de oynanacak Fransa – Romanya maçı ile başlayacak Avrupa Şampiyonası için geri sayıma geçilirken turnuvaya katılacak takımlar için Twitter üzerinden kullanılacak emojiler de belli oldu. UEFA tarafından yapılan duyuruda 24 ülkenin emojileri açıklandı.

 

Twitter kullanıcılarını destekledikleri takımları hasgtagler üzerinden belirtebilecek. Bu bağlamda milli takımımız için #TUR hashtag’i kullanılacak.

 

Eyfel en çok konuşulan takımın renklerine bürünecek

EURO 2016 boyunca turnuvanın düzenleneceği Fransa’nın simgesi olan Eyfel Kulesi o gün en çok konuşulan ülkenin renkleribe bürünecek. Twitter trafiğinde maçların olduğu gün A Milli Takımımız en çok konuşulan takım olur ise Eyfel kırmızı beyaz olacak.

Bunun yapmamız gereken çok basit: Atılacak her tweette #TUR hashtag’i kullanılmalı.

Haydi Türkiye… Eyfel’i her gün kırmızı – beyaza boyayalım.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EURO 2016 HABERLERİ
Çok Okunan Haberler