22-03-2016 JUDO

Judo'da Başarı Geldi

Milas Gençlik Hizmetleri bünyesinde açılan ücretsiz judo kurslarına öğrenciler Yıldızlar Mesir Turnuvası’nda bir birincilik ve bir beşincilik elde etti.

Judo'da Başarı Geldi

Her yaştan herkese spor yapma imkânı sağlamak için çalışmalarına devam eden Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ücretsiz verdiği kurslarına devam ediyor. Bu kapsamda Judo eğitimi alan Berfin Çağlayan ve Ezgi Güder Türkiye Şampiyonası’na hazırlık mahiyetinde Manisa’da yapılan Yıldızlar Mesir Turnuvası’na katıldı. 

20 Mart Pazar günü yapılan turnuvada 44 KG’da mücadele Berfin Çağlayan 1. olma başarısını gösterirken, 52 KG’da Ezgi Güder ise 5. oldu. Takım halinde kızlarda üçüncü olan Milas Judo Kadın Takımı çalıştırıcısı Yeliz Çatak, elde edilen başarıdan dolayı sporcularını tebrik ederek; “Uzun bir süreçten bu yana yapılan antrenmanların ardından elde edilen başarı sevindirici. Şuandaki hedefimiz Türkiye Şampiyonası’nda derece elde ederek ilçemizin ve ilimizin adını duyurmak” dedi. 

Elde edilen başarıdan dolayı Judo Çalıştırıcısı Yeliz Çatak’ı ve iki sporcuyu tebrik eden Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy, elde edilen başarının ilerleyen süreçte yapılacak olan şampiyonalar için ümit verici olduğunu söyledi. 

 




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER JUDO HABERLERİ
Çok Okunan Haberler