20-06-2016 EURO 2016

A Milliler, Lens Seyahati Öncesi Son Çalışmasını Yaptı

EURO 2016 D Grubu'ndaki son maçında 21 Haziran'da Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak A Milli Takım, Lens kentine yapacağı seyahati öncesinde Saint-Cyr-sur-Mer kasabasındaki son çalışmasını gerçekleştirdi.

A Milliler, Lens Seyahati Öncesi Son Çalışmasını Yaptı

Topla ısınma ile başlayan antrenman, sınırlı alanda pas çalışması ve yine sınırlı alanda oynanan taktik oyun ile devam etti. Yenilenme koşusu ve açma-germe egzersizleriyle antrenman sona erdi.

 

Antrenmanda sağ diz iç yan bağında zorlanma meydana gelen, sabah yapılan kontrollerinde diz bağlarında bütünlüğün korunduğu, ancak zorlanmaya bağlı hafif ödem oluştuğu tespit edilen Nuri Şahin,  çalışmaya katılmadı. Günü tedavi ile geçiren futbolcunun Çek Cumhuriyeti'yle oynanacak maçta forma giyip giyemeyeceği bugün yapılacak son muayene ve kontrollerin ardından belli olacak.

 

A Milli Takım kafilesi, bugün saat 12.00'de (TSİ 13.00) Marsilya Havalimanı'ndan Lille'e hareket edecek; daha sonra otobüsle Lens şehrine geçecek.

 

A Milliler, Çek Cumhuriyeti maçının son provasını karşılaşmasının oynanacağı Stade Bollaert-Dellelis'de saat 20.30'da (TSİ 21.30) yapacak. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ve bir futbolcu, çalışma öncesinde saat 19.45'te (TSİ 20.45) basın toplantısı düzenleyecek.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER EURO 2016 HABERLERİ
Çok Okunan Haberler